| |
|
|
| |
 |
|
 |
|
| pos |
Post subject: nes malo za citat |

Rank: Djelatnik Tiska
|
nekak mi se cini da je forum malo zamro.
ja ne pisem blog, al imam neke male pricice koje bi htio da netko komentira i/ili se zajebava na njih, svejedno, pa cu neke ovdje postat.
ako slucajno nesmijem onda nek to izbrisu tak da znam za ubuduce.
evo jedna kratka:
Sijedim u punoj predavaonici,promatram crno-bijeli svijet oko sebe. Crno-bijeli su ljudi,klupe,stolice...
Zapazih jednog decka i jednu djevojku. Necim izazvano, pogledi su im se sreli, te su se jedno drugom osmjehnuli. Boje su ozivjele u njima. Protrljah oci. Njih dvoje su bili jedini koji su zracili bojom. Ali oni to nisu primjetili. Boje su im se previse razlikovale. Boje decka su bile probudene iz starih strasti, dok su se boje djevojke tek oblikovale.
Prolazili su dani, tjedni, mjeseci, a njihove se boje nisu promjenile. Neke su dane boje decka jace zracile prema njezinima, a neke dane njezine prema njegovima. Niti jedan dan boje nisu zracile zajedno. Mogu razumjeti razloge. Ne bi se uklopili u crno-bijeli svijet.
Sijedim u punoj predavaonici,promatram crno-bijeli svijet oko sebe. Crno-bijeli su ljudi,klupe,stolice... |
|
_________________ one life, no regrets
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| ~zeus~ |
Post subject: |

Forum Administrator
|
pa krajnje vrijeme da pocnes pisat blog...
ne stignem sad pricu procitat; samo u navratu, ali zabiljezeno je |
|
_________________ .....mmmmm.......doooonut
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| pos |

Rank: Djelatnik Tiska
|
zeus, ajd plz obrisi ovaj topic cijeli....
tom definitivno nije mjesto ovdje |
|
_________________ one life, no regrets
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
| ~zeus~ |

Forum Administrator
|
topic je uredu.. iskreno; nesto je pala popularnost foruma.. brijem da smo jedine dvije osobe koje ga uopce posjecuju..  |
|
_________________ .....mmmmm.......doooonut
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
|
View previous topic
:: View next topic
|
Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
 |
|
 |
|
|